Communicatie
Meerdere medewerkers tegelijk e-mailen

Deze handleiding legt uit hoe je in bulk een e-mail naar al je Workfeed-medewerkers kunt sturen.

Berry van Waarden avatar
Geschreven door Berry van Waarden
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  • Open de teamlijst vanaf elk apparaat.

• Klik op de knop met drie verticale punten in de rechterbovenhoek van de teamlijst.

• Klik nu op "E-mail gebruikers".

• Nu wordt je standaard e-mailprogramma geopend met het e-mailadres van de werknemer in het ontvangstveld.

FAQ

Kan ik alleen een paar geselecteerde medewerkers e-mailen?

Ja, je kunt filteren op afdelingen of rollen. Zoek naar de naam van de afdeling of rol in de teamlijst en herhaal de stappen in de handleiding.