Een lijst met werknemers exporteren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je een export kunt maken van al je Workfeed-medewerkers. Alleen beheerders kunnen medewerkers exporteren.

Volg simpelweg deze stappen:

• Open de teamlijst op een willekeurig apparaat.

• Klik op de knop met drie verticale punten in de rechterbovenhoek van de teamlijst.

• Klik nu op "Exporteer gebruikers naar Excel".

• Je export is nu klaar.

FAQ

Kan ik alleen een paar geselecteerde medewerkers exporteren?

Ja, je kunt filteren op afdelingen of rollen. Zoek simpelweg naar de naam van de afdeling of rol in de teamlijst en herhaal de stappen 2 - 4 in de handleiding.