Je notificaties/meldingen beheren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt de instellingen voor notificaties/meldingen wijzigen vanuit de instellingen in het beginscherm.

Van hieruit kun je instellen welke meldingen je wilt ontvangen. Scroll naar beneden voor uitleg over elke melding.

De verschillende meldingen uitgelegd

Chatberichten

Wanneer iemand een bericht schrijft in een chat waar jij deel van uitmaakt.

Nieuwe shifts

Wanneer je nieuwe shifts krijgt toegewezen in Workfeed.

Beschikbare shifts

Wanneer er een nieuwe beschikbare shift verschijnt.

Aanbiedingen voor jouw shifts

Als je van een shift af wilt en iemand vraagt deze aan.

Shift wijzigingen

Wanneer er een wijziging is in een of meer van je bestaande shifts. Dit kan een nieuwe tijdspanne, rol of opmerking over de shift zijn.

Goedgekeurde of geweigerde shiftwijziging

Als je een shift aanvraagt en deze moet nog worden goedgekeurd door je manager of als iemand op je shift biedt, laat deze melding je weten wanneer je manager de aanvraag heeft goedgekeurd of afgewezen.

Shift herinneringen

Gewoon een vriendelijke herinnering aan je volgende shift. Komt meestal de avond voor een ochtendshift of de ochtend voor een avondshift.

FAQ

Ik krijg geen meldingen. Hoe komt dat?
Controleer of je de meldingen hebt ingeschakeld in je Workfeed-instellingen. Als dit niet het probleem is, ga dan naar de instellingen van je telefoon onder meldingen en controleer of je Workfeed toestaat om je meldingen te sturen.

Als dit is ingeschakeld, controleer dan of er updates op je telefoon zijn. Als geen van deze oplossingen heeft gewerkt, email dan naar [email protected]