Inloggen op je Workfeed app
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor de eerste keer inloggen

Als je net een uitnodiging voor Workfeed hebt ontvangen of de app net hebt gedownload, zijn hier een paar volgende stappen die je kunt nemen.

De uitnodiging accepteren

Er zijn twee manieren om uitgenodigd te worden voor Workfeed. Of je ontvangt een e-mail met een uitnodigingslink, of je ontvangt een directe link om je profiel in te stellen. Bij beide methoden moet je wat basisinformatie en een wachtwoord invullen.

Zodra je deze stap hebt voltooid, kun je de app downloaden en inloggen op Workfeed. Opmerking: "Het is mogelijk om vanaf 2 plaatsen in te loggen op Workfeed. De mobiele app en de webbrowser."

Inloggen in de app

Voer je e-mailadres en het wachtwoord in dat je hebt gemaakt toen je voor het eerst je account aanmaakte. Als je je wachtwoord of e-mail bent vergeten, druk dan op "wachtwoord vergeten".

Voer het e-mailadres in dat je denkt te hebben gebruikt. Als het niet bestaat in onze database, laten we je dat weten. Als het wel bestaat, sturen we een link om het wachtwoord te resetten naar die e-mail.

Inloggen via de webbrowser

Workfeed is ook beschikbaar vanaf je computer. Ga naar app.workfeed.io en log in om toegang te krijgen tot deze versie.

FAQ

Hoe verander ik mijn e-mailadres of telefoonnummer?

Neem contact op met je beheerder en vraag of ze het willen bijwerken.

Ik ben mijn e-mailadres vergeten en weet het niet meer, wat moet ik doen?

Praat met je manager. Vanuit dit account kan hij/zij de lijst met werknemers openen en precies zien welk e-mailadres is gekoppeld aan jouw account.

Waar kan ik mijn wachtwoord opnieuw instellen?
Op de inlogpagina staat een link waarmee je je wachtwoord kunt resetten. Voer je e-mailadres in en we sturen je een e-mail met meer informatie over het bijwerken van je wachtwoord.

Ik heb mijn wachtwoord opnieuw instellen e-mail niet ontvangen, wat moet ik doen?

Controleer uw spam-inbox. Probeer de e-mail opnieuw aan te vragen. Als je helemaal geen e-mail ontvangt, neem dan contact op met [email protected] en we helpen je verder.

Het lijkt erop dat ik per ongeluk een bedrijfsaccount heb aangemaakt, wat moet ik doen?

Als je dit punt hebt bereikt, kun je het volgende doen:

1. Log in op het bedrijfsaccount dat je hebt aangemaakt.

2. Open de lijst met werknemers in het bovenste menu en selecteer jezelf.

3. Wijzig nu je e-mailadres in iets willekeurigs - bijv. [email protected]

4. Druk op opslaan. Nu is je e-mail vrijgegeven en kun je je registreren via de uitnodigingslink van je manager.