Snelkoppelingen en handige functies
Arbeidscontracten uploaden en ondertekenen.
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Workfeed kun je de arbeidscontracten van je werknemers opslaan, zodat je niet hoeft na te denken over waar ze zijn. Bovendien kun je contracten ook rechtstreeks in Workfeed uploaden en door je werknemers laten ondertekenen. In deze handleiding leggen we uit hoe dat werkt.

Een contract uploaden en ondertekenen

Om een contract te uploaden voor een werknemer open je de persoon in de team lijst en klik je op het contractveld.

Nu heb je de optie om een contract in PDF-formaat te uploaden.

Tot slot kun je het contract hier en nu ondertekenen. Als het contract al is ondertekend, kun je dit ook markeren.

Zodra jij klaar bent met het ondertekenen van het contract, is het tijd voor de werknemer om hetzelfde te doen. Lees verder om te leren hoe het aan hun kant werkt.

Een arbeidscontract ondertekenen als werknemer.

Als er een contract klaarligt voor ondertekening, ziet de werknemer een klein meldingspictogram naast zijn of haar profielfoto op het beginscherm van de Workfeed app.

Nu zien ze het veld Contract met een lopend contract. Ze klikken erop om door te gaan naar de ondertekening.

Nu kunnen ze het contract doorlezen en ondertekenen. Hun handtekening wordt geregistreerd wanneer ze bevestigen dat ze de voorwaarden van het contract hebben gelezen voordat ze op de blauwe knop klikken.

Nu is het contract ondertekend en opgeslagen in hun profiel. Op elk moment kunnen zowel jij als de werknemer het ondertekende contract openen.

FAQ

Wat moet ik doen met werknemers die al een getekend contract hadden voordat we Workfeed gingen gebruiken?

Je kunt het ondertekende contract uploaden en markeren als reeds ondertekend.

Kan Workfeed in de toekomst automatisch contracten genereren?

Dat is het plan!

Kan het rooster het contract van de werknemer inlezen qua regels?

Op dit moment nog niet. De dag dat we beginnen met het genereren van contracten zullen we ervoor zorgen dat het rooster automatisch voldoet aan de voorwaarden die erin staan.