Voor werknemers
Werknemers-app basics
Je arbeidscontract ondertekenen en inzien
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Workfeed kan je arbeidscontract opslaan, zodat je niet hoeft na te denken over waar het is. Bovendien kun je je contract ook direct in Workfeed ondertekenen. In deze handleiding leggen we uit hoe dat werkt.

Je arbeidscontract ondertekenen

Als er een contract klaarligt voor ondertekening, zie je een klein meldingspictogram naast je profielfoto op je beginscherm.

Nu zie je het veld Contract met een lopend contract. Klik erop om verder te gaan met de ondertekening.

Nu kun je het contract doorlezen en ondertekenen. Je handtekening wordt geregistreerd wanneer je bevestigd dat je de voorwaarden van het contract hebt gelezen voordat je op de blauwe knop klikt.

Nu is het contract ondertekend en opgeslagen in je profiel. Op elk moment kun zowel jij je het ondertekende contract openen.