Opmerkingen toevoegen aan shifts en/of dagen.

In Workfeed kun je opmerkingen toevoegen aan individuele shifts of hele dagen. In dit artikel laten we zien hoe je dat doet.

Berry van Waarden avatar
Geschreven door Berry van Waarden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een opmerking toevoegen aan een shift:

Als je een opmerking toevoegt aan een individuele shift, kan alleen de toegewezen persoon (en andere beheerders en managers) deze opmerking zien.

Zo voeg je een opmerking toe aan een shift:

Je kunt een opmerking toevoegen wanneer je de shift aanmaakt of een bestaande shift bewerken om een opmerking toe te voegen. Zodra de opmerking is geplaatst, wordt de werknemer meteen op de hoogte gebracht.

Een opmerking toevoegen aan een nieuwe shift:

Wanneer je een shift aanmaakt, kun je op het 💬 chatpictogram klikken om een opmerking toe te voegen. Wanneer je een opmerking typt, wordt deze automatisch opgeslagen.

Een opmerking toevoegen aan een bestaande shift:

Om een opmerking toe te voegen aan een bestaande shift kun je de shift in kwestie opzoeken en op shift bewerken klikken. Vervolgens kun je op het 💬 chatpictogram klikken om een opmerking toe te voegen. Als je een opmerking wilt bewerken, kun je dat ook op deze manier doen.

Een opmerking toevoegen aan een dag:

Wanneer je een opmerking toevoegt aan een dag kan iedereen in de afdeling de opmerking zien.

Zo voeg je een opmerking toe aan een dag:

Wanneer je met de rechtermuisknop op een dag klikt, zie je de optie 'dagelijkse notitie toevoegen' verschijnen. Wanneer je hierop klikt kun je een opmerking aan de dag toevoegen. Zodra de opmerking is geplaatst, worden alle werknemers die die dag werken meteen op de hoogte gebracht.

FAQ.

1. Kan ik een opmerking verwijderen?

Ja, als je naar de betreffende shift of dag navigeert, kun je het commentaarveld leegmaken. Als je dit doet, is de opmerking voor niemand meer zichtbaar.

2. Kunnen werknemers ook opmerkingen toevoegen?

Nee, werknemers kunnen geen opmerkingen toevoegen aan shifts of dagen.