Gå til hovedinnhold

Slik bruker du loggboken

Denne artikkelen forklarer hvordan du kan bruke loggboken til å holde teamet oppdatert med relevant informasjon.

Loggboken er et verktøy du og de ansatte, avhengig av tillatelsene deres, kan bruke til å reflektere over dagen i dag og forberede morgendagen.

I løpet av dagen kan teamet dele oppføringer som "vi gikk tom for melk" eller "kanskje vi bør begynne å tilby havremelk, flere spør etter dette" for å holde alle oppdatert på den daglige driften, problemer og ideer.

Enten du driver én virksomhet eller har ansvar for flere lokasjoner, gjør loggbokfunksjonen det mulig å holde oversikt over hva som skjer, også når du ikke er til stede.
​

Slik finner du loggboken

Du kan åpne loggboken ved å klikke på en dato i vaktplanvisningen, både på desktop og mobil.

Du kan også legge til en snarvei i datalinjen under vaktplanen via øyeikonet på høyre side.
​

Tilpass loggboken

Når du har klikket på "📝 Loggbok", kan du opprette og/eller endre seksjonene dine ved å klikke på innstillingsikonet "⚙️" øverst til høyre.

Herfra kan du endre navnene på seksjonene, velge hvilke avdelinger de skal gjelde for, endre rekkefølgen eller legge til/slette seksjoner.

Slik kan loggboken brukes

Når loggboken er klar, kan du begynne å bruke den. Når du åpner loggen, kan du klikke på en seksjon for å legge igjen en oppføring. Alle med administratortilgang eller en tillatelsesprofil med tilgang til loggboken kan se loggbokoppføringene og legge til nye oppføringer selv. Det er også mulig å legge igjen flere oppføringer i én seksjon.

​Motta loggbokoppføringer på e-post

Med Workfeeds e-postrapportfunksjon kan du motta alle loggbokoppføringer og viktige data i innboksen din på slutten av dagen eller morgenen etter.

FAQ

  1. Hvem kan bruke loggbokfunksjonen?

    Loggboken er en Pro-funksjon og kan som standard brukes av administratorer. Ledere og ansatte kan også bruke den hvis du som administrator har valgt å gi dem tilgang til loggboken. Les mer om tillatelsesprofiler her.
    ​

  2. Hva skjer hvis jeg endrer seksjonene mine?

    Når du endrer eller sletter en seksjon, bevares tidligere oppføringer.

Svarte dette på spørsmålet?