Gå til hovedinnhold

Slik synkroniserer du vaktene dine med din personlige kalender

Denne artikkelen forklarer hvordan du synkroniserer vaktene dine med din personlige kalender.

Å synkronisere vakter fra Workfeed med kalenderen din er en praktisk måte å få tilgang til hele kalenderen din på, inkludert både arbeidsavtaler og personlige hendelser. Når du synkroniserer Workfeed med kalenderen din, oppdateres alle endringer i vaktene automatisk. I tillegg synkroniseres også kommentarer til vakter. ​

Slik synkroniserer du vakter med kalenderen din

Start med å åpne startsiden din i Workfeed og klikke på innstillingsmenyen. ​
​

Klikk nå på knappen øverst på skjermen der det står "Synkroniser vaktplanen med kalenderen din". ​

​

Dette åpner standardkalenderappen på telefonen din. Abonnements-URL-en er en unik lenke som brukes til å synkronisere alle vaktene dine. Hvis du ikke ønsker å synkronisere med standardkalenderappen, må du kopiere denne lenken og opprette et nytt abonnement i den kalenderappen du foretrekker ved hjelp av lenken. Hvis du vil fortsette med standardkalenderappen, klikker du på knappen "Abonner". ​

Det siste som må gjøres, er å endre de siste detaljene som kalendertittel, farge osv. Når du er fornøyd, bekrefter du ved å klikke på "Legg til" øverst til høyre.
​

FAQ

  1. Jeg kan ikke se vaktene mine i Google Kalender.

    Når du aktiverer synkronisering med Google Kalender, kan det ta opptil 12 timer før synkroniseringen trer i kraft.
    ​

Svarte dette på spørsmålet?