Shopify - integration

Denne guide forklarer, hvordan du aktiverer integrationen med Shopify POS, og hvordan det fungerer.

Opdateret i denne uge

Denne guide fortæller dig alt, hvad du behøver at vide om integrationen mellem Shopify POS og Workfeed. Selve integrationen er super enkel, men nogle spørgsmål kan naturligvis opstå undervejs. Du kan finde svar på alle dine spørgsmål nedenfor!

Hvordan integrationen fungerer

Når du har aktiveret integrationen mellem Shopify POS og Workfeed, vil dine salgsdata automatisk blive sendt fra Shopify POS til Workfeed. Dette giver dig mulighed for at se dine salg og lønomkostninger i realtid direkte i Workfeed, samtidig med at du får adgang til dybere indsigt. Når du har samlet nok salgsdata, vil Workfeed også give dig indtægtsprognoser baseret på historiske mønstre, der tager hensyn til faktorer som vejret. Kombinationen af Shopify POS og Workfeed giver dig ultimativt mulighed for at planlægge mere præcist.

Aktivering af integrationen

1. Log ind på din Shopify POS-konto og søg efter "Workfeed" i Shopify App Store.

2. Følg installationsprocessen.

3. Du bliver omdirigeret til Workfeed, hvor du kan logge ind på din konto, eller hvis du endnu ikke er Workfeed-bruger, oprette en ny konto.

4. Klik på "Ja, forbind" for at aktivere integrationen.

5. Når integrationen er aktiveret, bliver du omdirigeret til Workfeeds vagtplansvisning, hvor POS-data vil vises under hver dag i ugen (kun i dag og historiske dage med data) og i dashboard-fanen. Hvis du ikke ser dataene i vagtplansvisningen, skal du sørge for at tjekke, om POS-data er aktiveret i vagtplansinterfaces indstillinger, som kan findes ved at klikke på '👁️'-ikonet.

Fordele ved integrationen

Når du integrerer Workfeed med dit POS-system, vil Workfeed automatisk hente dine salgsdata fra dit POS-system i realtid og visualisere det under vagtplanen. Når du klikker på salgsfiguren, vil du kunne dykke dybere ned i dine salgstal med indsigter som:

• Dine salg i realtid

• Salgssammenligninger med lignende dage

• Fordelingen af salg i løbet af dagen (total pr. time)

• Gennemsnitlig indtægt pr. gæst (kræver også en reservationsintegration)

• Gennemsnitlige indtægtssammenligninger med lignende dage

At have disse data til rådighed giver dig mulighed for at oprette arbejdsplaner, der matcher den forventede indtægt på en given dag. Samtidig kan du holde øje med dine arbejdsomkostninger for at sikre, at du holder dig inden for dit budget.

FAQ.

1. Hvilke data henter Workfeed fra min Shopify POS-konto?
    Workfeed henter hver transaktion fra den tilknyttede Shopify POS-konto.

2. Hvor ofte henter Workfeed data fra Shopify?
    Dine salgsdata opdateres kontinuerligt i Workfeed, hvilket betyder, at de salgsdata, du ser i Workfeed, i det væsentlige er i realtid.

3. Jeg ser ikke nogen salgsdata i min Workfeed-konto, hvorfor?

Der kan være flere grunde:

• Tjek først, om integrationen er aktiveret korrekt. Du bør kunne se, om dette er tilfældet, hvis du går til indstillinger > integrationer > og ser integreret i grønt ved siden af Shopify-logoet.

• Hvis integrationen er aktiveret korrekt, bør du kunne se salgsdata på dage, hvor data er til stede i din Shopify POS-konto. Data vil kun være synlige på historiske dage eller på i dag, hvis der er transaktioner til stede.

• Hvis du ikke ser nogen data, men integrationen er aktiveret, kan du tjekke, om du ser transaktioner i den tilknyttede Shopify POS-konto. Hvis det er tilfældet, bedes du kontakte vores supportteam via chatten på vores hjemmeside.

4. Jeg ser kun data i dashboard-visningen og ikke i vagtplansvisningen, hvorfor?
    Hvis du ikke ser dataene i vagtplansvisningen, skal du sørge for at tjekke, om POS-data er aktiveret i vagtplaninterfaces indstillinger, som kan findes ved at klikke på '👁️'-ikonet.

5. Hvor lang tid tager det, før jeg får adgang til prognoser?
    Cirka 3 måneder.