Dataindsigt
Data fra integrationer
POS og Bordbestilling - Dataindsigter

Denne artikel dykker ned i POS- og bordbestillingsindsigter, der er tilgængelige under Workfeeds vagtplansoversigt.

Marie Borup Ditlefsen avatar
Skrevet af Marie Borup Ditlefsen
Opdateret over en uge siden

Hvis du har integreret Workfeed med dine POS- og/eller bordbestillingssystem(er), giver Workfeed dig værdifulde dataindsigter - lige under vagtplanen. Denne artikel forklarer, hvilke indsigter du får, hvor du kan finde dem og hvordan de kan bruges.

Integrering af dine systemer

Adgang til indsigter kræver en aktiv integration med dine POS- og/eller bordbestillingssystem(er). Du kan se og aktivere integrationer i indstillingerne for din Workfeed-konto under fanen 'integrationer'.

Når du integrerer Workfeed med dit POS-system, vil du automatisk finde 'POS' under vagtplanen, når integrationen er aktiv. Det samme gælder for bordbestilling, dog vil du i dette tilfælde se 'Gæster' dukke op. Når du klikker på en af dem, vises dine indsigter.

Dataindsigter

POS-data

Når du integrerer Workfeed med dit POS-system, henter Workfeed automatisk dine salgsdata fra dit POS-system i realtid og visualiserer det under vagtplanen. Når du klikker på 'POS', kan du dykke dybere ned i dine salgstal med indsigter som:

• Dit salg i realtid

• Salgsammenligninger med lignende dage

• Salg i løbet af dagen (total pr. time)

• Gennemsnitlig indtjening pr. gæst (kræver også en bookingintegration)

• Gennemsnitlige indtjeningsammenligninger med lignende dage

Bord-booking-data

Når du aktiverer 'Bord-booking- data', henter Workfeed automatisk dine bord-bookings- data fra dit bord-bookings-system og visualiserer det daglige antal gæster under vagtplanen. Når du klikker på antallet af gæster, kan du dykke dybere ned i dine data. For eksempel kan du se, hvornår gæsterne ankommer, hvornår antallet af gæster topper, og se på individuelle reservationer.

Når du klikker på 'Gæster', kan du få adgang til følgende data fra dine bordreservationer:

• Antallet af reservationer for den dag

• Antallet af planlagte gæster baseret på reservationerne

• Walk-ins (Reservationer og gæster, i retrospekt)

• Gæster i løbet af dagen (totalt pr. time)

• Alle reservationer inklusive navn, tid, kommentar, antal personer og varighed

FAQ

1. Hvem kan få adgang til salgsdata?

Kun administratorer kan få adgang til POS-data. Du kan se og justere adgangsniveauer fra teamlisten.

2. Hvem kan få adgang til bord-bookings-data?

Enhver tildelt til en afdeling, der indeholder bord-bookings-data, kan få adgang til det.

3. Kan jeg skjule POS- eller bord-bookings-data?

Ja, du kan administrere, om dataene skal være synlige eller skjulte ved at klikke på '👁'-ikonet øverst til højre på skemaet.