OnlinePOS - Integration

Denne guide forklarer, hvordan du aktiverer integrationen med OnlinePOS, og hvordan den fungerer.

Opdateret over en uge siden

Denne guide fortæller dig alt, hvad du behøver at vide om integrationen mellem OnlinePOS og Workfeed. Selve integrationen er super enkel, men nogle spørgsmål kan naturligvis opstå undervejs. Du kan finde svar på alle dine spørgsmål nedenfor!

Hvordan integrationen fungerer

Når du har aktiveret integrationen mellem OnlinePOS og Workfeed, vil dine salgsdata automatisk blive sendt fra OnlinePOS til Workfeed. Dette giver dig mulighed for at se dine salgs- og lønomkostninger i realtid direkte i Workfeed, samtidig med at du får adgang til dybere indsigt. Når du har samlet nok salgsdata, vil Workfeed også give dig salgsprognoser baseret på historiske mønstre, der tager hensyn til faktorer som vejret. Kombinationen af OnlinePOS og Workfeed giver dig derofor mulighed for at planlægge mere præcist.

Aktivering af integrationen

For at sætte integrationen op skal du tage fat i OnlinePOS og sige:

"Jeg kunne godt tænke mig at sætte en integration op mellem Workfeed (Relion) og OnlinePOS. Jeg skal bruge mit Kundenr. og en API-token. Husk at sætte call / hour limit til 500"

Herefter sender du begge ting, kundenummer og Token, i chatten, og så klarer vi resten

PS. Du skal bruge dit/dine terminal ID til at matche med afdelingerne i Workfeed så du kan med fordel få OnlinePOS til at oplyse dette samtidigt.

Når integrationen er aktiveret, skal du sørge for at tjekke, om POS-data er aktiveret i vagtplansinterfaces indstillinger, som kan findes ved at klikke på '👁️'-ikonet.

Har du flere afdelinger kan du matche hvilken data der vises hvor i Workfeed. Dette gør du under "indstillinger">"Integegration" >"OnlinePOS"> "match afdelinger". Her matcher du din Workfeed afdeling med den ønskede OnlinePOS terminalID.

Fordele ved integrationen

Når du integrerer Workfeed med dit POS-system, vil Workfeed automatisk hente dine salgsdata fra dit POS-system i realtid og visualisere det under vagtplanen. Når du klikker på salgstallet, vil du kunne dykke dybere ned i dine salgstal med indsigter som:

• Dine salg i realtid

• Salgssammenligninger med lignende dage

• Fordelingen af salg i løbet af dagen (total pr. time)

• Gennemsnitlig indtægt pr. gæst (kræver også en bordbookingsintegration)

• Gennemsnitlige indtægtssammenligninger med lignende dage

At have disse data til rådighed giver dig mulighed for at oprette vagtplaner, der matcher den forventede indtægt på en given dag. Samtidig kan du holde øje med dine lønomkostninger for at sikre, at du holder dig inden for dit budget.

FAQ.

1. Hvilke data henter Workfeed fra min OnlinePOS-konto?
    Workfeed henter hver transaktion fra den tilknyttede OnlinePOS-konto.

2. Hvor ofte henter Workfeed data fra OnlinePOS?
    Dine POS-data opdateres kontinuerligt i Workfeed, hvilket betyder, at den data, du ser i Workfeed, er i realtid.

3. Jeg ser ikke nogen salgsdata i min Workfeed-konto, hvorfor?

Der kan være flere grunde:

• Tjek først, om integrationen er aktiveret korrekt. Du bør kunne se, om dette er tilfældet, hvis du går til indstillinger > integrationer > og ser integreret i grønt ved siden af OnlinePOS-logoet.

• Hvis integrationen er aktiveret korrekt, bør du kunne se salgsdata på dage, hvor data er til stede i din OnlinePOS-konto. Data vil kun være synlige på historiske dage eller på i dag, hvis der er transaktioner til stede.

• Hvis du ikke ser nogen data, men integrationen er aktiveret, kan du tjekke, om du ser transaktioner i den tilknyttede OnlinePOS-konto. Hvis det er tilfældet, bedes du kontakte vores supportteam via chatten på vores hjemmeside.

4. Jeg ser kun data i dashboard-visningen og ikke i vagtplansvisningen, hvorfor?
    Hvis du ikke ser dataene i vagtplansvisningen, skal du sørge for at tjekke, om POS-data er aktiveret i vagtplaninterfaces indstillinger, som kan findes ved at klikke på '👁️'-ikonet.

5. Dataene i Workfeed passer ikke med min OnlinePOS konto, hvorfor?

Workfeed skærer som udgangspunkt døgnet kl 24.00 mens OnlinePOS har andet skæringstidspunkt. Hvis du har omsætning efter midnat kan vi forskyde døgnet så det stemmer med din åbningstid - kontakt os blot i chatten hvis du ønsker denne forskydning.