Sådan bruger du logbogen

Managerens logbog er et værktøj, som du og dine ledere kan bruge til at reflektere over i dag og forberede jer til i morgen.

Marie Borup Ditlefsen avatar
Skrevet af Marie Borup Ditlefsen
Opdateret over en uge siden

I løbet af dagen kan dit team dele kommentarer som "vi løb tør for mælk" eller "måske skulle vi begynde at tilbyde havremælk igen, flere forespørger dette" for at holde alle informeret om daglige udfordringer og ideer.

Så uanset om du driver én virksomhed eller har ansvaret for flere lokationer. Vil vores nye logbogs-funktion giver dig mulighed for at holde dig opdateret med, hvad der sker — selv når du ikke er til stede.

Hvordan finder du logbogen?

Du kan åbne logbogen ved at klikke på en dato i vagtplanvisningen, både på computer og mobil.

Tilpas din logbog

Når du klikker på '📝 logbog', kan du oprette og/eller ændre dine inputfelter ved at klikke på indstillingsikonet '⚙️'.

Herfra kan du justere navnene på inputfelterne, vælge hvilke afdelinger de gælder for, omorganisere rækkefølgen eller tilføje/slette felter.

Sådan kan logbogen bruges

Når din logbog er klar, kan du begynde at bruge den. Når du åbner loggen, kan du klikke på en sektion for at tilføje en kommentar Alle med adgangsniveauet "manager" eller "admin" kan se logbogens indlæg og selv tilføje indlæg. Det er også muligt at efterlade flere noter i én sektion.

​Modtag logbogskommentarer via e-mail.

Workfeeds e-mailrapportering giver dig mulighed for at modtage alle logbogskommentarer og vigtige data i din indbakke ved dagens slutning eller morgenen efter.

FAQ

1. Hvem kan bruge logbogs-funktionen?

Logbogen er en Pro-funktion og kan bruges af "managers" og "administratorer".

2. Hvad sker der, hvis jeg ændrer mine inputfelter?

Når du ændrer eller sletter et inputfelt, bevares gamle kommentarer.