Kommunikation
Kommunikation på arbejdspladsen
Sådan sender du en e-mail til alle medarbejdere på én gang.
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning forklarer, hvordan du kan sende en e-mail til alle dine Workfeed-medarbejdere på én gang.

Følg blot disse trin:

1. Åbn teamlisten fra en hvilken som helst enhed.

2. Klik på knappen med tre lodrette prikker i øverste højre hjørne af holdlisten.

3. Klik nu på "Send e-mail til XX brugere".

4. Nu åbnes dit standard e-mail-program med medarbejderens e-mail i modtagerfeltet.

FAQ

Kan jeg sende en e-mail kun til udvalgte medarbejdere? Ja, du kan filtrere efter afdelinger eller roller. Søg blot efter afdelings- eller rollenavnet i holdlisten og gentag trin 2-4 i vejledningen.