Eksport
Sådan eksporterer du timer til Excel

Denne artikel forklarer, hvordan du kan eksportere dine medarbejderes arbejdstimer til CSV som administrator.

Thore Andersen Elbek avatar
Skrevet af Thore Andersen Elbek
Opdateret over en uge siden

Sådan eksporterer du timer til Excel

Workfeed gør det nemt at eksportere alle arbejdstimer, når det er tid til at betale dine medarbejdere ved udgangen af lønperioden. Vi tilbyder to forskellige måder at eksportere timer til Excel. Du kan enten downloade en fil med alle vagter eller en fil med det samlede overblik for hver medarbejder. Du kan eksportere begge filer i Workfeeds oversigt over tidsregistrering ved at klikke på eksporter øverst til højre på din skærm.

1. Alle vagter

For at eksportere filen, der indeholder alle vagter i lønperioden, skal du blot klikke på "Eksporter" og vælge "Gem Excel-fil". Her kan du klikke på muligheden "Alle vagter" for at eksportere Excel-filen.

2. Total pr. medarbejder

For at eksportere filen, der indeholder de samlede timeantal pr. medarbejder i lønperioden, skal du blot klikke på "Eksporter" og vælge "Gem Excel-fil". Her kan du klikke på muligheden "Total pr. medarbejder" for at eksportere Excel-filen.

FAQ

1. Kan jeg eksportere timerne flere gange?

Ja, du kan eksportere timerne flere gange på begge de ovennævnte måder. Hvis du har foretaget ændringer i timerne, kan du eksportere timerne igen for at få den nyeste udgave.