Introduktion til medarbejderen

Få overblik over medarbejder appen i Workfeed.

Opdateret over en uge siden

Velkommen til Workfeed - Din arbejdsvenlige app!

Vi er glade for at introducere dig til Workfeed, din nye partner for et lettere og mere effektivt arbejdsliv. Med Workfeed-appen i din lomme vil du opleve en mere struktureret og bekvem arbejdsdag. Denne vejledning gennemgår de vigtigste funktioner, som du får brug for i Workfeed.

Hvad kan du forvente af Workfeed?

Med Workfeed-appen kan du nemt og hurtigt få et overblik over din arbejdsplan, mulighed for at bytte vagter med dine kollegaer, registrere mødetider, holde styr på dine arbejdstimer og endda synkronisere med din egen kalender. Det betyder mindre besvær med at jonglere med skemaer og mere tid til det, der virkelig betyder noget for dig.

Sådan kommer du i gang:

1. Hent Workfeed-appen: Du kan downloade Workfeed til både iOS og Android uden besvær. Søg blot efter "Workfeed" i din appbutik.

2. Log ind: Brug den e-mail og det kodeord, du angav, da du oprettede dig via det oprettelseslink, som du modtog fra din administrator. Hvis du endnu ikke har oprettet dig, kan du læse denne guide til oprettelse i Workfeed.

Vi har udviklet appen med dig i tankerne, og vi er her for at sikre, at den gør dit arbejdsliv mere struktureret og problemfrit. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er vores supportteam klar til at hjælpe dig.

Velkommen til Workfeed-familien!