Det basale
Sådan bruger man skabeloner

Denne artikel forklarer, hvordan du som manager eller admin kan oprette og bruge skabeloner i Workfeed.

Marie Borup Ditlefsen avatar
Skrevet af Marie Borup Ditlefsen
Opdateret over en uge siden

Sådan oprettes en skabelon

For at oprette en skabelon skal du først oprette en vagtplan. Når vagtplanen er klar, kan du gemme den som en skabelon ved at klikke på "skabelon" øverst til højre på vagtplanen og vælge "gem som skabelon".

Dernæst kan du navngive skabelonen og beslutte, om skabelonen skal gemmes med eller uden medarbejdere tildelt vagterne (dette er kun relevant, når du har tildelt medarbejdere til vagterne i den periode, du gemmer som en skabelon).

Sådan indsættes en skabelon

Når du har oprettet en eller flere skabeloner, kan du indsætte dem i en valgt periode ved at klikke på "skabelon" og vælge "indsæt skabelon".

Efter at have klikket på "indsæt skabelon" kan du bestemme, over hvilken periode skabelonen skal indsættes, hvilket som standard er det valgte datointerval, og du kan beslutte, hvilken af dine skabeloner du vil bruge.

Sådan redigeres en skabelon

For at redigere en skabelon kan du indsætte den i en tom periode/ en periode uden vagter. Herfra kan du foretage ændringer og gemme vagtplanen som en ny skabelon. Du kan valgfrit slette den gamle skabelon efter dette, mere om det nedenfor.

Sådan slettes en skabelon

For at slette en skabelon skal du trykke på "Skabelon" og vælge "Indsæt skabelon." Herfra åbner du skabelonrullelisten for at se alle dine skabeloner. Tryk på det røde kryds til højre for den skabelon, du vil slette.

FAQ.

1. Kan en skabelon være længere end 1 uge?

Ja, du kan gemme en skabelon i så mange uger, som du ønsker. Når du gemmer en skabelon, kan du bestemme det datointerval, du vil gemme - alle vagter i denne periode gemmes i skabelonen.

2. Er det nemt at gentage en skabelon?

Ja. Når du indsætter en skabelon, angiver du den periode, den skal dække. Hvis denne periode er længere end skabelonen, vil skabelonen gentage sig selv indtil den valgte slutdato.

3. Kan jeg lave skabeloner med fast personale?

Ja, du skal bare oprette vagterne og tildele de faste medarbejdere til vagterne, inden du gemmer ugen som en skabelon. Husk at sætte flueben i "Roller, tidsperiode og medarbejdere" når du gemmer skabelonen.