Genvägar och praktiska funktioner
Hur man ser vem som är "på jobbet" på olika avdelningar

Den här artikeln visar hur varje användare kan se vem som för närvarande är på jobbet, över avdelningar.

Berry van Waarden avatar
Skrivet av Berry van Waarden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du öppnar teamet (klicka på ikonen "👬" längst upp till höger på skärmen) kommer du att se "🗓 På jobbet". När du klickar på detta får du en omedelbar översikt över vem som för närvarande är på jobbet.

Det är också möjligt att filtrera efter olika avdelningar eller se vilka som arbetar andra dagar.