Logga in på din Workfeed app
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Logga in för första gången

Om du precis har fått en inbjudan till Workfeed, eller precis har laddat ner appen, finns det några steg som du kan ta härnäst.

Acceptera din inbjudan

Det finns två sätt att bli inbjuden till Workfeed. Antingen får du ett e-postmeddelande med en inbjudningslänk, eller så får du en direktlänk för att konfigurera din profil.

För båda metoderna måste du fylla i lite grundläggande information och ett lösenord. När du har slutfört detta steg kan du ladda ner appen och logga in på Workfeed.

Notera: "Det är möjligt för dig att logga in på Workfeed från 2 platser. Mobilappen och webbläsaren."

Logga in i appen

Ange din e-postadress och det lösenord du skapade när du skapade ditt konto.

Om du har glömt ditt lösenord eller din e-postadress trycker du på "glömt lösenord".

Ange den e-postadress som du tror att du har använt. Om den inte finns i vår databas meddelar vi dig. Om den finns skickar vi en länk för återställning av lösenord till den e-postadressen.

Logga in i webbläsaren

Workfeed är också tillgängligt från din dator. Gå till app.workfeed.io och logga in för att komma åt den här versionen.

FAQ

Hur ändrar jag min e-postadress eller mitt telefonnummer?
Kontakta din administratör och be honom eller henne att uppdatera det i sin profil.

Jag har glömt min e-postadress och kan inte komma ihåg den, vad gör jag?
Prata med din chef. Från hennes konto kan hon öppna medarbetarlistan och se exakt vilken e-postadress som är kopplad till ditt konto.

Var kan jag återställa mitt lösenord?
På inloggningssidan finns en länk för att återställa ditt lösenord. Ange din e-postadress så skickar vi ett mejl med ytterligare information om hur du uppdaterar lösenordet.

Jag har inte fått något mail om att återställa lösenordet, vad gör jag?
Se till att kontrollera din inkorg för skräppost. Försök att begära mailet igen. Om du inte får något e-postmeddelande alls kan du kontakta [email protected] så hjälper vi dig.
Det verkar som om jag av misstag har skapat ett företagskonto, vad gör jag?
Om du har kommit till denna punkt kan du göra följande:
1. Logga in på det företagskonto du har skapat.
2. Öppna medarbetarlistan i toppmenyn och välj dig själv.
3. Ändra nu din e-postadress till något slumpmässigt - t.ex. [email protected]
4. Tryck på spara. Nu har din e-postadress släppts och du kan registrera dig via inbjudningslänken från din chef.