Hur man kan ta extra arbetspass
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vill du ta några extrapass? Du kan se vilka extrapass som är tillgängliga på din startsida under "Lediga pass". Den här listan innehåller både pass som inte har några personer tilldelade, men också pass som dina kollegor försöker bli av med.

Om du ser ett arbetspass du vill ha klickar du bara på "Be om pass" som visas på bilden. Du kan bara begära ett arbetspass om du inte redan arbetar under samma tidsperiod som arbetspasset.

Slutligen måste du bekräfta att du vill ta arbetspasset. Beroende på ditt företags kontoinställningar kan en förfrågan om arbetspass behöva godkännas av en chef.

FAQ

Jag vill ta ett pass, men knappen för att begära ett pass finns inte där. Vad beror det på?
Detta beror troligtvis på att du redan har ett pass under samma tidsperiod. Ta kontakt med din chef om du behöver hitta en lösning på detta.

Hur ser jag hur mycket jag tjänar på att ta ett pass?
Dessa uppgifter kommer automatiskt när din chef tilldelar en timlön till din profil. Om du vill att detta ska läggas till bör du tala med din chef om det.

Hur lägger jag ut mitt arbetspass så att kollegor kan lägga bud på det?
Klicka bara på skiftet från din profil följt av att klicka på "Gör passet tillgängligt" följt av att klicka på "Be om täckning för passet".

Jag ser inte samma tillgängliga arbetspass som mina kollegor, vad beror det på?
Detta beror troligtvis på att ni har olika roller. I exemplet i den här artikeln ser vi två olika roller: "Bartender" och "Service". Dessa roller tilldelas den anställde, vilket innebär att personen har rätt att täcka denna typ av pass. Du kan bara bjuda på och se tillgängliga arbetspass om du har samma roll som arbetspasset.

Min chef säger att det finns fler lediga skift än vad jag kan se i listan. Vad beror det på?
I detta fall bör du försöka ändra det dataintervall från vilket du ser de tillgängliga passen.