Tidrapportering
Export av löner
Hur du exporterar timmar till ditt lönesystem

Den här artikeln förklarar hur du som administratör kan exportera timmar till ditt lönesystem.

Berry van Waarden avatar
Skrivet av Berry van Waarden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Så här exporterar du timmar till ditt lönesystem

Workfeed gör det enkelt att exportera alla arbetstimmar direkt till ditt lönesystem i slutet av löneperioden. Vi erbjuder två olika sätt att exportera timmarna till din löneleverantör. Du kan antingen skicka timmarna direkt till ditt lönesystem (om det stöds) eller ladda ner en Excel-fil som är organiserad i det format som din löneadministratör föredrar. Båda exporterna kan göras i Workfeeds tidrapporteringsöversikt genom att klicka på export längst upp till höger på skärmen.

Observera att båda alternativen endast är tillgängliga om Workfeed integreras med ditt lönesystem och integrationen är aktiverad i ditt konto.

Exportera timmar direkt till din löneleverantör.
För att exportera timmarna direkt till din löneleverantör klickar du bara på "Exportera" och väljer "Exportera till NAMN".

Exportera timmar till en Excel-fil i ditt löneutbetalningsföretags format.

Det finns två sätt att exportera dina timmar till Excel, beroende på din löneleverantör. Exporten fungerar lite annorlunda om din integration låter dig skicka timmar direkt till ditt lönesystem jämfört med integrationer som bara kan exportera personliga Excel-filer.

Min löneintegration tillåter också direkt export men jag vill fortfarande ladda ner en Excel-fil.

Om din integration tillåter både direkt- och Excel-export klickar du bara på "Export" och sedan på ikonen för nedladdning "📩". Din Excel-fil kommer att laddas ner direkt.

Min löneintegration tillåter endast Excel-export.

Om din integration endast tillåter Excel-export i det format som din löneadministratör föredrar, klickar du bara på "Exportera" och väljer "Exportera till NAMN". Din Excel-fil kommer att laddas ner direkt och är redo att importeras till ditt lönesystem.