Extra shifts aanvragen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je wat extra shifts draaien? Je kunt zien welke extra shifts er beschikbaar zijn op je startpagina onder "Beschikbare shifts". Deze lijst bevat zowel shifts waar geen mensen aan toegewezen zijn, maar ook shifts waar je collega's vanaf willen.

Als je een shift ziet die je wilt, klik dan op " Shift aanvragen" zoals in de afbeelding. Je kunt alleen een shift aanvragen als je nog niet op dezelfde tijd als de shift moet werken.

Tot slot moet je bevestigen dat je de shift wilt overnemen. Afhankelijk van de accountinstellingen van je bedrijf moet een shiftaanvraag mogelijk worden goedgekeurd door een manager.

FAQ

Ik wil een shift aanvragen, maar de knop 'shift aanvragen' is er niet. Waarom?

Dit komt waarschijnlijk omdat je al een shift hebt in dezelfde periode. Neem contact op met je manager voor een oplossing.

Hoe kan ik zien hoeveel ik verdien voor een shift?

Deze gegevens komen automatisch wanneer je manager een uurloon aan je profiel toekent. Als je dit toegevoegd wilt hebben moet je dit met je manager bespreken.

Hoe maak ik mijn shift beschikbaar voor collega's om op te bieden?

Klik gewoon op de shift in je profiel, klik daarna op "Geef shift weg" en klik daarna op "Te koop aanbieden".

Ik zie niet dezelfde beschikbare shifts als mijn collega's, hoe komt dat?

Dit komt waarschijnlijk omdat jullie verschillende rollen hebben. In de voorbeelden in dit artikel zien we twee verschillende rollen: "Barman" en "Service". Deze rollen zijn toegewezen aan de werknemer, wat betekent dat de persoon dit soort shifts mag doen. Je kunt alleen bieden op beschikbare shifts als je dezelfde rol hebt als de shift.

Mijn manager zegt dat er meer shifts beschikbaar zijn dan ik in de lijst kan zien. Hoe komt dat?

In dit geval moet je proberen het gegevensbereik te wijzigen van waaruit je de beschikbare shifts ziet.