Je beschikbaarheid doorgeven
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voordat we laten zien hoe je beschikbaarheid kunt doorgeven is het is belangrijk om het verschil te begrijpen tussen het indienen van Beschikbaarheid en Verlof

• Beschikbaarheid: Het doorgeven van beschikbaarheid is vergelijkbaar met het doorgeven van een voorkeur, afhankelijk van de afspraken die binnen het bedrijf waar je werkt zijn gemaakt. Wanneer je aangeeft niet beschikbaar te zijn is dit geen garantie dat je niet wordt ingepland.

Je beschikbaarheid delen

1. Klik op het ♥️ pictogram in het menu

2. Nu zie je een volledige maand

3. Klik op een dag om je beschikbaarheid aan te geven 👍 = ik wil werken 👎= ik wil niet werken

Bonus tip:
Als je je beschikbaarheid specifieker wilt maken voor het tijdstip van de dag, klik dan op het blauwe horlogepictogram dat verschijnt bij het invoeren van je voorkeur.

FAQ

Hoe wordt mijn beschikbaarheid aan mijn manager gepresenteerd?

Wanneer je je voorkeuren invoert, is dit zichtbaar voor je manager wanneer hij of zij beslist wie hij of zij aan shifts toewijst. Bovendien krijgt de manager een waarschuwing als hij of zij je probeert in te plannen op een dag waarop je hebt gevraagd niet te werken.

Kan ik terugkerende beschikbaarheid instellen?

Nee, op dit moment nog niet, maar dat is iets wat we in de toekomst willen toevoegen!

Krijg ik shifts op dagen waarop ik geen voorkeur heb ingesteld?

Ja, dat kan. De beste manier om ervoor te zorgen dat je de shifts van je voorkeur krijgt, is om je beschikbaarheid up-to-date te houden.

Krijg ik gegarandeerd een vrije dag als ik aangeef dat ik niet kan werken?

Als leverancier van de software kunnen we niet garanderen dat altijd aan je voorkeuren wordt voldaan. Uiteindelijk hangt het af van je manager.