Genveje og smarte funktioner
Sådan laver du indstillinger for privatliv og tilladelser

Definér, hvad dit team kan og ikke kan se i indstillingerne for privatliv og tilladelser

Marie Borup Ditlefsen avatar
Skrevet af Marie Borup Ditlefsen
Opdateret over en uge siden

Nogle oplysninger kan være fortrolige for én, men afgørende for en anden. Det er sjældent en størrelse, der passer til alle. Derfor har vi sørget for, at du kan beslutte, hvad dit team kan og ikke kan se med privatlivsindstillingerne.

Sådan finder du privatlivsindstillingerne

Du kan administrere dine privatlivsindstillinger ved at klikke på "Privatliv og tilladelser" i indstillingerne under "vagtplan".

Du kan administrere følgende indstillinger:

• Privat kalender — med denne indstilling aktiveret kan medarbejdere ikke længere se hinandens vagter.

• Skjul medarbejderes løn — med denne indstilling aktiveret kan medarbejdere ikke længere se deres egen løn.

• Aktiver private vagtnotater — med denne indstilling aktiveret kan kun den ansatte tildelt til en vagt se vagtnoten.

• Deaktiver tilgængelighedsønsker — med denne indstilling aktiveret kan medarbejdere ikke længere dele deres tilgængelighed.

• Skjul fraværsskuffe for medarbejdere — med denne indstilling aktiveret kan medarbejdere ikke længere se hinandens tilgængelighed og ferie.

• Skjul holdliste — med denne indstilling aktiveret kan medarbejdere ikke længere få adgang til holdlisten.

• Skjul følsomme oplysninger — som e-mail-adresser, telefonnumre og adresser fra medarbejderprofiler.