Dataindsigt
Medarbejder indsigter
Se den gennemsnitlige anciennitet for dine medarbejdere

Få indblik i den gennemsnitlige anciennitet for dine medarbejdere med Workfeeds fastholdelsesfunktion.

Marie Borup Ditlefsen avatar
Skrevet af Marie Borup Ditlefsen
Opdateret over en uge siden

Er du nysgerrig på, hvor længe dine medarbejdere vil blive hos dig? Vores fastholdelsesfunktion giver dig svaret.

Ikke alene vil du være i stand til at se den gennemsnitlige anciennitet for dine medarbejdere på tværs af alle dine afdelinger. Du får også indblik i, hvor mange dage hver af dine medarbejdere har arbejdet for dig. Disse indsigter giver dig mulighed for at se, hvordan forskellige ledere klarer sig på tværs af afdelinger, men også hvornår det er tid til at begynde at rekruttere nye medarbejdere.

Sådan fungerer det

Hvis du bruger Workfeeds Pro eller Pro+, aktiveres fastholdelsesfunktionen automatisk, og den gennemsnitlige anciennitet beregnes for dig i realtid.

Du kan finde fastholdelsesdataene i visningen med medarbejderindsigter, som du kan få adgang til ved at åbne teamlisten (klik på '👬'-ikonet øverst til højre på din skærm) og klikke på '📈 Medarbejderindsigter'.

FAQ

1. Hvordan beregnes den gennemsnitlige anciennitet?

Den gennemsnitlige anciennitet for en medarbejder beregnes på baggrund af første gang, de havde en vagt, og sidste gang, de havde en vagt. Hvis en medarbejder begyndte at arbejde for dig, før du begyndte at bruge Workfeed, kan du oprette en vagt for dem i Workfeed på den dag, de begyndte at arbejde for din virksomhed.

2. Hvad sker der, hvis en medarbejder slettes?

Medarbejderen forbliver synlig i fastholdelsesoversigten, og deres anciennitet vil blive indarbejdet i den samlede gennemsnitlige anciennitet.