Medarbejder app
Timer og vagter
Synkronisér vagter til din personlige kalender
Opdateret over en uge siden

At synkronisere vagter fra Workfeed til din kalender er en praktisk måde at få adgang til din fulde kalender, herunder både arbejdsaftaler og personlige begivenheder. ​ Når du synkroniserer Workfeed med din kalender, opdateres alle ændringer til vagter automatisk. Desuden synkroniseres kommentarer til vagter også. ​

Sådan synkroniserer du vagter til din kalender

Start med at åbne din Workfeed-startskærm og klikke på indstillingsmenuen. ​

Klik nu på knappen øverst på din skærm, der siger "Synkroniser tidsplanen med din kalender". ​

Dette åbner standardkalenderappen på din telefon. Abonnements-URL'en er et unikt link til alle dine vagter for at blive synkroniseret. Hvis du ikke ønsker at synkronisere med standardkalenderappen, skal du kopiere dette link og oprette en ny abonnement i din foretrukne kalenderapp ved hjælp af linket. ​ Hvis du vil fortsætte med standardkalenderappen, skal du klikke på knappen "Abonner". ​

Det sidste der skal gøres er at ændre de sidste detaljer som kalendertitel, farve osv. Når du er tilfreds trykker du bekræft ved at klikke på "Tilføj" i øverste højre hjørne.