Se tidligere vagter og løn

Se dine timer og løn som medarbejder og få et bedre timeoverblik.

Marie Borup Ditlefsen avatar
Skrevet af Marie Borup Ditlefsen
Opdateret over en uge siden

Hvis du vil se dine tidligere vagter og indtjeninger i Workfeed, skal du gå til din startside og klikke på fremskridtslinjen, der viser din indtjening for den nuværende lønperiode.

Nu har du mulighed for at vælge et hvilket som helst datointerval for at se alle dine tidligere vagter i denne periode. Derudover vil du også kunne se, hvor meget du har tjent i denne periode. Husk, at alle indtægter er før skat.

Når du klikker på din indtjening, vil du også se en opdeling af dem. Dette betyder, at du kan se, hvor meget der er grundløn, og hvor meget der er lavet af tillæg.

FAQ

1. Er mine løn før skat?
    Ja, det er den.

2. Hvad nu hvis min lønseddel viser forskellige løn og timer end min Workfeed-konto?
    Husk at kontrollere den rigtige lønperiode. Hvis det ikke er problemet, skal du diskutere sagen med din leder. Der kan have været en fejl.

3. Jeg kan ikke se, hvor meget jeg har tjent. Jeg ser kun timer. Hvorfor?
    Dette skyldes, at din leder ikke har tilføjet en løn til din profil. Spørg dem om de vil tilføje den.