Integrationer
Lønsystemer
Lønkørsel mellem Workfeed og DataLøn

Lær, hvordan du laver løn i DataLøn efter at have integreret Workfeed med DataLøn.

Kristian Emil Larsen avatar
Skrevet af Kristian Emil Larsen
Opdateret over en uge siden

I denne guide kan du lære, hvordan du håndterer lønudbetalingen i DataLøn, mens du anvender integrationen fra Workfeed.

1. Åbn Workfeed og vælg “Tidsregistrering” (Løn) i menuen, i øverste venstre hjørne.

2. Tryk “Eksporter...” (Kør løn) i øverste højre hjørne.

3. Tryk “Send timer til DataLøn” i pop-up vinduet og dine timer er nu sendt til DataLøn.

Læs videre nedenfor for en guide til håndtering af de overførte timer fra Workfeed i Dataløn.

4. Log herefter ind på din DataLøn-konto og klik på ikonet "Lønindberetning".

5. Klik derefter på knappen "Normal løn" i højre side

6. På næste side, skal du klikke på knappen "Importer" over til højre. Der åbnes derefter en vindue.

7. I det nye vindue skal du vælge "Registeringer fra andet system" og klikke på "Fortsæt". Der åbnes derefter et nyt vindue.

8. I det nye vindue skal du i datofelterne vælge det datointerval, hvorfra der skal medtages indberetninger. Klik derefter på "Fortsæt" og der åbnes nyt vindue.

9. I dette vindue får man vist, hvor mange løndele og evt. kommentarer, der vil blive importeret. Ved klik på knappen "Se rapport" kan man få vist flere detaljer.
Hvis indberetningerne, og antallet, ser korrekte ud, skal man blot klikke på den grønne knap "Gennemfør import".

10. "Importer"- vinduet lukkes og du skal derefter klikke på knappen "Fortsæt" nederst til højre. Der åbnes et nyt vindue.

11. Sæt nu flueben ved de medarbejdere, for hvem der skal laves løn. Klik derefter på "Fortsæt".

12. Du skal til sidst på den nye side bladre gennem hver medarbejderes importerede løndele. Afslut med klik på "Gem".