Insikter
Data från integrationer
Datainsikter under schemavyn (POS och bordsbokning)
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har integrerat Workfeed med dina POS- och/eller bordsbokningssystem ger Workfeed dig värdefulla datainsikter - precis under schemat. Den här artikeln förklarar vilka insikter du får och var du kan hitta dem.

Integrera dina system.

För att få tillgång till insikter krävs en aktiv integration med dina POS- och/eller bordsbokningssystem. Du kan se och aktivera integrationer i inställningarna för ditt Workfeed-konto under fliken "Integrationer".

När du integrerar Workfeed med ditt POS-system kommer du automatiskt att hitta "Försäljning" under schemat när integrationen är aktiv. Samma sak gäller för bordsbokning, men i det här fallet kommer du att se "Gäster" visas. När du klickar på en av dem kommer dina insikter att visas.

Insikter om data.

POS-data

När du har integrerat Workfeed med ditt POS-system kommer Workfeed automatiskt att hämta dina försäljningsdata från ditt POS-system i realtid och visualisera dem under schemat. När du klickar på siffran "Försäljning" kan du göra en djupdykning i dina försäljningssiffror med insikter som:

Din försäljning i realtid

• Försäljningsjämförelser med liknande dagar

• Försäljning under hela dagen (totalt per timme)

• Genomsnittlig intäkt per gäst (kräver också en bokningsintegration)

• Jämförelse av genomsnittlig intäkt med liknande dagar

Data för bordsbokningar

När du aktiverar "Bordsbokningsdata" kommer Workfeed automatiskt att hämta dina bordsbokningsdata från ditt bordsbokningssystem och visualisera det dagliga antalet gäster under schemat. När du klickar på antalet gäster kan du göra en djupdykning i dina bordsbokningsdata. Du kan till exempel se vid vilka tidpunkter gästerna anländer, när toppar inträffar och titta på enskilda bokningar.

När du har integrerat Workfeed med ditt bordsbokningssystem kommer Workfeed automatiskt att hämta dina bokningsdata från ditt bordsbokningssystem och visualisera dem under schemat. När du klickar på figuren "Gäster" får du tillgång till följande data från dina bordsbokningar:

• Antalet bokningar för den aktuella dagen

• Antalet schemalagda gäster baserat på bokningarna

• Walk-ins (bokningar och gäster, i efterhand)

• Gäster under hela dagen (totalt per timme)

• Alla bokningar inklusive namn, tid, kommentar, antal personer och varaktighet

FAQ.

Vem har tillgång till försäljningsdata?
Endast administratörer har åtkomst till POS-data. Du kan visa och justera åtkomstnivåer från teamlistan.

Vem har tillgång till bordsbokningsdata?
Alla som är tilldelade en avdelning som innehåller bordsbokningsdata kan komma åt den.

Kan jag dölja POS- eller bordsbokningsdata?
Ja, du kan hantera om uppgifterna ska vara synliga eller dolda genom att klicka på ikonen "👁" längst upp till höger i schemat.