Hur du lägger till ett betalkort

Om du vill lägga till ett kreditkort för automatisk betalning i Workfeed följer du stegen i den här guiden:

Berry van Waarden avatar
Skrivet av Berry van Waarden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Öppna först dina inställningar från det övre högra hörnet på din skärm. Välj betalningsinställningar.

Lite längre ner i dina betalningsinställningar ser du knappen "Lägg till kort". Klicka på denna och en ny flik öppnas. Denna flik är från vår betalningsleverantör. Ange dina kortuppgifter så är du klar.