Synkronisera pass till din egen kalender
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Att synkronisera arbetspass från Workfeed till din personliga kalender är ett bekvämt sätt att få tillgång till hela din kalender, inklusive både arbetsmöten och personliga händelser.

När du synkroniserar Workfeed med din personliga kalender synkroniseras alla uppdateringar av arbetspass automatiskt. Dessutom synkroniseras även kommentarer till arbetspassen.

Så här synkroniserar du pass till din personliga kalender

Börja med att öppna startskärmen för Workfeed och klicka på inställningsmenyn.

Klicka nu på knappen längst upp på skärmen med texten "Synkronisera schemat med din kalender".

Detta öppnar standardkalenderappen på din telefon. Prenumerations URL:en är en unik länk för alla dina arbetspass som ska synkroniseras. Om du inte vill synkronisera med den förvalda kalenderappen kopierar du den här länken och skapar en ny prenumeration i den kalenderapp du väljer med hjälp av länken.

Om du vill fortsätta med standardkalenderappen fortsätter du genom att klicka på knappen "Prenumerera".

Nu är det sista du vill göra att ändra de sista detaljerna som kalenderns titel, färg etc. När du är nöjd bekräftar du genom att klicka på "Lägg till" i det övre högra hörnet.