Kom igång
Workfeed 101 för anställda
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

👋 Välkommen till Workfeed!

Vi är glada att kunna presentera Workfeed, din nya partner för ett enklare och mer effektivt arbetsliv. Med Workfeed-appen i fickan kommer du att uppleva en mer strukturerad och praktisk arbetsdag. Den här guiden går igenom de viktigaste funktionerna som du kommer att behöva i Workfeed.

Vad kan du förvänta dig av Workfeed?

Med Workfeed-appen kan du enkelt och snabbt få en översikt över ditt arbetsschema, möjlighet att byta pass med dina kollegor, registrera mötestider, hålla koll på din arbetstid och till och med synkronisera med din egen kalender. Det innebär mindre krångel med att jonglera scheman och mer tid för det som verkligen betyder något för dig.

Så här kommer du igång:

Ladda ner Workfeed-appen: Du kan ladda ner Workfeed för både iOS och Android utan problem. Sök helt enkelt efter "Workfeed" i din appbutik.

Logga in: Använd den e-postadress och det lösenord som du angav när du registrerade dig via den registreringslänk som du fick från din administratör. Om du ännu inte har registrerat dig kan du läsa den här guiden för registrering i Workfeed.

Vi har utvecklat appen med dig i åtanke, och vi är här för att se till att den gör ditt arbetsliv mer strukturerat och problemfritt. Om du har några frågor eller behöver hjälp är vårt supportteam redo att hjälpa dig.

Översikt över funktioner

Det finns en hel del saker att göra i Workfeed. För att hjälpa dig att förstå dem har vi gjort flera guider. Kolla in dem här: