Anpassa utseendet på ditt schema
Kristian Emil Larsen avatar
Skrivet av Kristian Emil Larsen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Inga företag är likadana.Därför är det väsentligt att kunna anpassa sin överblick av sitt schema. Så utan vidare presentation har vi "sorteringsknappen"

Du hittar sorteringsknappen uppe i det högra hörnet på din startsida, precis under din profilbild.

Här kan du välja helt själv hur du vill att layouten ska se ut och vad du vill ska visas i schemat.

Har du förslag på vad mer vi borde inkludera i sorteringsknappen så tveka inte med att höra av dig till oss :)

*Intäkt och arbetsprocent riktar främst in sig mot detalj- och restaurangbranschen. Arbetar du inom annan bransch så skulle jag nog klickat ur de alternativen