Communicatie
Chatten met je werknemers en/of collega's
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je in contact wilt komen met een of meer werknemers/collega's kun je de ingebouwde Workfeed chat gebruiken. Deze bevindt zich in de rechterbovenhoek van je startscherm.

Zodra je op het chat-icoon hebt geklikt, kom je in de chat terecht. Hier kun je een nieuwe chat starten of gebruik maken van de algemene groepchat met daarin al je collega's.

Bij het starten van een nieuwe chat heb je twee opties. Wil je dat het een groepschat wordt of een individueel gesprek?

Als je besluit een groepschat aan te maken, vink je gewoon de mensen aan die je deel wilt laten uitmaken van de groep. Je kunt de groep ook een naam naar keuze geven.

Als je bestanden wilt verzenden, kun je op het pictogram met de bijlage naast het tekstveld klikken.

Als je wilt kijken of iemand je bericht heeft gezien, kun je op het bericht zelf klikken. Hetzelfde geldt als je een bericht wilt kopiëren.

FAQ

Kan ik afbeeldingen of video's versturen?

Ja, dat kan. Klik op het pictogram met de bijlage naast de chat.

Kan ik meldingen voor chatberichten uitschakelen?

Je kunt dit doen vanaf je homepage waar je op "instellingen" kunt klikken onder je profielfoto. Vanaf hier kun je al je meldingen beheren.

Kan ik zien wie mijn bericht heeft gelezen?

Ja, klik op het bericht om te bekijken wie het heeft gezien.