Het rooster afdrukken/printen.

Elke gebruiker kan het rooster downloaden en afdrukken met slechts een paar klikken. Dit artikel laat zien hoe het werkt.

Berry van Waarden avatar
Geschreven door Berry van Waarden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het rooster afdrukken

Om een rooster te printen vanuit Workfeed, moet je het eerst downloaden als PDF. Dit kan op twee verschillende manieren: door te klikken op de drie puntjes rechtsboven het rooster of door te klikken op het 🖨 print icoontje rechtsboven in je scherm.

Het verschil tussen de twee is dat de optie met de drie puntjes het rooster van die specifieke week downloadt, terwijl het print 🖨 icoon het rooster van het hele datumselectie downloadt.

Het rooster afdrukken door middel van de 3 puntjes

Als je op de puntjes hebt geklikt zie je de optie "print week" verschijnen. Als je hierop klikt, wordt het rooster gedownload als PDF, zodat je het kunt afdrukken.

Het rooster afdrukken met het print icoon

Klik op het print 🖨 icoontje rechtsboven in je scherm om alle weken in het door jou geselecteerde tijdsbestek in één keer te downloaden.

FAQ.

1. Kan ik meerdere weken tegelijk downloaden?

Ja, "Het rooster afdrukken met het print icoon" laat zien hoe het werkt.

2. Kan ik meerdere afdelingen tegelijk downloaden?

Nee, je kunt maar één afdeling tegelijk als PDF downloaden.

3. Kan ik meerdere afdelingen samen op één pagina downloaden?

Nee, meerdere afdelingen moeten op aparte pagina's worden afgedrukt.