Dataindsigt
Rapportering
Automatisk generering og afsendelse af e-mailrapporter

Automatisk generering og afsendelse af daglige e-mailrapporter med nøgledata, der viser, hvordan din virksomhed klarer sig på daglig basis

Marie Borup Ditlefsen avatar
Skrevet af Marie Borup Ditlefsen
Opdateret over en uge siden

Det er nu muligt at automatisk generere og sende daglige e-mailrapporter, der viser, hvordan din virksomhed klarer sig på daglig basis baseret på følgende datapunkter:

• Salgsdata

• Bookingdata

• Lønomkostninger og arbejdstimer

• Vagtscore

• Logbog kommentarer

Opsætning af e-mailrapporten

Du kan finde e-mailrapportindstillingerne ved at klikke på en dato i vagtplanvisningen, både på computer og mobil. Fra dette overblik kan du klikke på den blå knap øverst til højre på skærmen for at navigere til e-mailrapportindstillingerne.

Herfra kan du administrere alt vedrørende dine e-mailrapporter, som hvornår de skal sendes, hvem der skal modtage dem, og hvilke data der skal inkluderes.

Afsendelse af rapporten

Der er to måder at sende rapporten på, manuelt eller automatisk.

Automatisk afsendelse

Du kan automatisk sende e-mailrapporten til dine valgte modtagere hver dag. Du kan vælge at sende dagens rapport hver aften kl. 21 (send dagens rapport) eller sende gårsdagens rapport kl. 8 om morgenen (send gårsdagens rapport). Så snart du har konfigureret denne indstilling, sendes rapporten automatisk dagligt på dette tidspunkt.

Manuel afsendelse

Hvis du ikke ønsker at sende rapporten automatisk, kan du lade indstillingen stå på "Send ikke automatisk". Du kan stadig sende rapporten manuelt, hvis du ønsker det, ved at klikke på "Send rapport en gang til alle modtagere" nederst på skærmen.

Tilføjelse af modtagere

Du kan tilføje modtagere ved at skrive deres e-mail i det åbne felt. Når modtageren er tilføjet, kan du specificere, hvilke afdelinger de skal modtage rapporterne for. Modtageren behøver ikke at være en Workfeed-bruger.

Tilpasning af rapporten

Det er op til dig at bestemme, hvilke data der skal vises i rapporten. Du kan nemt administrere dette med de blå flueben. Du kan også bestemme, på hvilket sprog rapporten skal sendes.

FAQ

1. Kan jeg tilpasse mine rapporter?

Ja, du kan bestemme, hvilke data der skal inkluderes i rapporten.

2. Kan jeg fortryde afsendelse?

Nej, det er ikke muligt.

3. Skal modtagerne være Workfeed-brugere?

Nej, du kan tilføje enhver e-mail.