Integrationer
Lønsystemer
Opsætning af integrationen med Fortnox

Lær hvordan du opsætter integrationen med Fortnox i Workfeed.

Marie Borup Ditlefsen avatar
Skrevet af Marie Borup Ditlefsen
Opdateret over en uge siden

Integrationen vil give dig mulighed for at eksportere arbejdstimer fra Workfeed direkte til Fortnox med bare et klik. Kun brugere med administratoradgang kan opsætte integrationer i Workfeed.

Hvordan aktiveres integrationen mellem Workfeed og Fortnox?

For at aktivere integrationen skal du åbne indstillinger ved at trykke på "⚙️" symbolet øverst til højre på din skærm. Herefter vælger du "Integrationer".

Rul ned og find Fortnox. Når du har fundet den, trykker du på "start integration".

Workfeed vil nu spørge dig, om du ønsker at forbinde Workfeed til Fortnox, tryk på "Ja, forbind" for at fortsætte.

Du vil nu blive omdirigeret til Fortnox, hvor du skal logge ind på din Fortnox-konto.

Efter login bliver du bedt om at give Workfeed adgang til Løn i Fortnox. Tillad adgang for at fortsætte.

Når du har tilladt adgang, vil du automatisk blive omdirigeret tilbage til Workfeed, og Workfeed vil begynde at matche Workfeed-brugere med Fortnox-brugere.

For at Workfeed kan identificere brugerne fra Fortnox, er det vigtigt at huske følgende:

• Brugere i Workfeed og Fortnox skal have samme navn.

• Ansættelsesdatoen for en bruger i Fortnox skal være tidligere end datoen, hvor du begyndte at bruge Workfeed.

Hvis du har en bruger i Workfeed, der ikke findes i Fortnox, kan du klikke på rullemenuen ved siden af brugeren og vælge at ignorere matchet.

Når du har sikret dig, at hver bruger har et match, vælger du at fuldføre.

Nu har du succesfuldt aktiveret integrationen, og ved siden af integrationen bør du se teksten "Integreret" markeret med grønt.

Eksport af data til Fortnox

Når integrationen er sat op, er det muligt at sende tidsregistreringsdata direkte til Fortnox. Arbejdstimer og tillæg vil automatisk blive inkluderet ved eksport.

For at eksportere data til Fortnox skal du gå til tidsregistreringsmodulet.

Når du er kommet ind på tidsregistreringssiden, vil du kunne se en opsummering af alle arbejdsdage og timer pr. medarbejder.

Inden eksport skal du vælge, hvilke data du ønsker at eksportere. Du kan filtrere efter afdeling og roller og indstille en tidsperiode. Dette kan gøres i øverste venstre hjørne af skærmen.

Når du har valgt en tidsperiode og filtreret roller og afdelinger, kan du nu klikke på den blå knap "Eksport" i øverste højre hjørne af tidsregistreringsvisningen.

Inden du sender data til Fortnox, skal du sikre dig, at følgende krav er opfyldt:

• Perioden er afsluttet

• Korrekt integreret med Fortnox

• Ingen uden en timeløn

• Ingen ændringer afventer godkendelse

Du kan nu vælge at eksportere til Fortnox.

FAQ

1. Mine brugere blev ikke matchet automatisk, hvad gør jeg?

Du kan prøve at matche brugerne igen manuelt. Åbn indstillingsmenuen og find Fortnox-integrationen i afsnittet "Integrationer". Klik på "indstillinger", og du vil se to muligheder: "Match brugere igen" og "Fjern integration". Vælg "Match brugere igen" for at køre matchprocessen igen.

2. Hvorfor mangler der timer for nogle brugere efter eksport?

I dette tilfælde kan du prøve at eksportere igen. Under eksportknappen kan du se status for, hvor mange skift der allerede er eksporteret i løbet af denne periode. f.eks. (25/32)

3. Jeg har flere Fortnox-konti, kan jeg forbinde Workfeed til mere end én?

Du kan ikke forbinde én Workfeed-konto til flere Fortnox-konti ad gangen.

Du kan dog oprette integrationer på separate Workfeed-konti.

Hvis du har flere virksomheder, kan vi hjælpe dig med at opsætte og forbinde flere konti i Workfeed. Kontakt os venligst i supporten, så vi kan hjælpe dig med at sætte det op.