Medarbejder app
Fravær og merarbejde
Hvordan du holder styr på din personlige flex-konto

Denne guide hjælper dig til at forstå din flex-konto

Opdateret over en uge siden

Flex-kontoen i Workfeed er ikke automatisk aktiveret for alle medarbejdere. Men hvis du er en af dem, er her en vejledning om, hvordan du følger din flexkonto. ​

Flex-konto i Workfeed er ret simpelt. En leder kan definere standardtimer pr. uge for hver medarbejder. Herefter beregnes overarbejdsbalancen baseret på, om de faktiske arbejdstimer er over eller under standardtimerne.

For at se din overarbejdsbalance skal du klikke på dit profilbillede fra din startside.

Nu vil du kunne se flex-konto balancen. Klik på den for et mere detaljeret overblik. ​

Nu er det vigtigt at nævne, at når din leder tildelte dig standardtimer, definerede de også en startdato for balancen. Dette betyder datoen, hvor det begyndte at beregne, om du arbejder mere eller færre timer end din normtid. Perioden, du ser øverst på flex-konto opgørelsen, er fra denne startdato til i dag.

Du kan også se nogle justeringer til balancen. Disse foretages af en leder. Disse vil typisk forekomme, hvis du for eksempel har fået udbetalt noget af dit overarbejde, eller hvis du har taget fri ved hjælp af din overarbejdstid. ​ Ved at klikke på det blå plusikon på siden med flexkonto opgørelsen kan du også anmode om fravær. Fraværs typen kaldet afspadsering bruges til at tage fri baseret på dine overarbejdstimer.