Chatta med dina kollegor

I denna artikel lär du dig hur man använder chatten i Workfeed.

Berry van Waarden avatar
Skrivet av Berry van Waarden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du vill komma i kontakt med en eller flera kollegor använder du bara den inbyggda Workfeed-chatten. Den finns i det övre högra hörnet på startskärmen.

När du har klickat på chatt-ikonen är du officiellt inne i chatten. Här kan du antingen starta en ny chatt eller använda teamchatten med alla kollegor i den, eller så kan du komma åt dina gamla konversationer.

När du startar en ny chatt har du två alternativ. Vill du att det ska vara en gruppchatt eller en individuell konversation.

Om du har valt att skapa en gruppchatt kryssar du bara i de personer som du vill ska vara med i gruppen. Du kommer också att kunna ge gruppen ett namn som du väljer.

När du är inne i chatten är det ganska enkelt. Om du vill skicka filer trycker du bara på ikonen för bifogade filer bredvid textfältet.

Om du vill se om någon har sett ditt meddelande klickar du bara på själva meddelandet. Samma sak gäller om du vill kopiera ett meddelande.

FAQ

Kan jag skicka bilder eller videor?
Ja, det kan du. Klicka bara på ikonen för bifogade filer bredvid chatten.

Kan jag stänga av aviseringar för chattmeddelanden?
För närvarande kan du bara avaktivera alla chattmeddelanden. Du gör detta från din hemsida där du kan klicka på "inställningar" under din profilbild. Härifrån kan du hantera alla dina aviseringar.