Hantera din Workfeed-prenumeration
Hur du uppgraderar eller ändrar ditt abonnemang

Läs om hur du uppgraderar eller ändrar ditt abonnemang på Workfeed

Berry van Waarden avatar
Skrivet av Berry van Waarden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Workfeed finns med 3 olika abonnemang. Basic, Pro och Pro+. Om du vill jämföra vad de erbjuder gå till workfeed.io/sv/priser

Om du vill uppgradera eller ändra din Workfeed-plan kan du göra det när som helst. Följ bara dessa steg.

Först öppnar du dina inställningar i det övre högra hörnet på din skärm. Se till att du väljer fliken "Betalning" under inställningar.

Klicka sedan på knappen "Uppgradera nu". Ja, även om du vill nedgradera din plan.

Nu ser du en översikt över våra olika paket. Här kan du också jämföra funktioner. Om du vill uppgradera eller byta abonnemang väljer du bara det du föredrar.

FAQ

Vad händer när jag har valt en plan?
Om du inte har en befintlig plan kommer du att bli ombedd att lägga till dina betalningsuppgifter. När transaktionen är klar kommer ditt konto att vara aktivt på den valda planen.

Kan jag få ett specialerbjudande om ingen av planerna fungerar för mig?
Vi lyssnar gärna på din situation. Kontakta [email protected]