Je Workfeed-abonnement beheren
Een betaalkaart toevoegen/wijzigen in Workfeed.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een betaalkaart kunt toevoegen of wijzigen in Workfeed.

Berry van Waarden avatar
Geschreven door Berry van Waarden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg de onderstaande stappen als je een betaalkaart wilt toevoegen om je Workfeed betalingen te automatiseren.

Open eerst het instellingenmenu rechtsboven in je scherm en selecteer de tab 'Betaling'.

Scroll naar beneden in je betaalinstellingen totdat je de knop "Kaart toevoegen" vindt. Nadat je hier op hebt geklikt, word je automatisch doorgestuurd naar onze betalingsprovider. Vul je kaartgegevens in en het is geregeld.

Als je je betaalkaart wilt wijzigen, volg je simpelweg dezelfde stappen.