Je Workfeed-abonnement beheren
Zo krijg je toegang tot je facturen.

In dit artikel wordt beschreven hoe je als beheerder eenvoudig je Workfeed facturen kunt bekijken.

Berry van Waarden avatar
Geschreven door Berry van Waarden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zo krijg je toegang tot je facturen

Open je account vanaf een computer of tablet om toegang te krijgen tot je facturen in Workfeed. Navigeer naar de instellingen rechtsboven in het scherm en selecteer 'betaling'.

Scroll nu naar beneden en klik op de knop "Je facturen bekijken".

Nu kun je al je eerdere facturen bekijken. Je kunt de facturen die je nodig hebt eenvoudig downloaden.