Medarbejder app
Sådan ønsker medarbejdere fri

Se, hvordan ansatte kan registrere deres tilgængelighed direkte for computeren eller mobilen.

Kristian Emil Larsen avatar
Skrevet af Kristian Emil Larsen
Opdateret over en uge siden

Se hvordan medarbejdere ønsker hvilke dage de vil arbejde og hvilke dage de ønsker fri, fra mobilen: 👇

I bunden af din menu kan du vælge hjerte-ikonet for at komme til siden for din tilgængelighed. Her angiver du, hvornår du er til rådighed til at kunne arbejde.

Grønt ønske = Viser at du ønsker at arbejde denne dag

Hvidt ønske (default) = Viser at du er tilgængelig denne dag

Rødt ønske = Viser at du under ingen omstændigheder kan arbejde denne dag.

Du kan i øvrigt altid oprette tidsbestemte ønsker, hvis det f.eks. kun er noget af dagen, hvor du ikke er tilgængelig.

Ønsker du at se medarbejdernes ønsker I vagtplanen? Se nedenstående video for mere information.