Alla samlingarVisselblåsareFör förvaltare
Så här fungerar Workfeeds visselblåsarsystem

Den här guiden beskriver allt du behöver veta när du börjar arbeta med Workfeeds visselblåsarsystem som administratör.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Skapa en policy för visselblåsare

Först börjar vi med att skapa din organisations visselblåsarpolicy. Med Workfeed är detta enkelt. Allt du behöver göra är att skapa ett konto så skapas policyn åt dig - automatiskt. Du kan alltid komma åt policyn i ditt Workfeed-konto genom att klicka på ”Allt du behöver veta” och ”Granska policyn”.

Medarbetarna kan komma åt samma policy via organisationens rapporteringslänk.

Dela rapporteringslänken i din organisation

För att bli visselblåsarkompatibel behöver du bara se till att du har enkel tillgång till din organisations unika rapporteringslänk. Du hittar din unika länk i ditt Workfeed-konto genom att klicka på ”Allt du behöver veta”.

Mottagning och hantering av incidenter

När en incident har skickats in kommer du att få ett meddelande om det via e-post. Du kan hitta alla incidenter, nya och gamla, i inkorgen, sorterade efter deadlines.

För att hantera en incident klickar du bara på den. Härifrån kan du läsa innehållet och kommunicera med visselblåsaren för att hantera ärendet. När ärendet är löst kan du avsluta det genom att klicka på ”Avsluta ärende” i chattfältet för det aktuella ärendet.

FAQ.

Jag vill lägga till en förvaltare, hur gör jag det?

Det är bara att kontakta oss så lägger vi till personen åt dig.

Kan jag redigera visselblåsarpolicyn?

No, we will keep it updated for you automatically. For example, when a new trustee has been added, they will automatically be added to your policy.