Administration af dit Workfeed-abonnement
Henvis en ven til Workfeed - få 10% rabat

Henvis en anden virksomhed til Workfeed og få 10% rabat på din egen abonnement - helt op til gratis adgang.

Kristian Emil Larsen avatar
Skrevet af Kristian Emil Larsen
Opdateret over en uge siden

Mød Workfeeds henvisningsprogram! Det giver enhver Workfeed-bruger mulighed for at henvise Workfeed til andre virksomheder. Her er nogle praktiske oplysninger om, hvordan det fungerer, belønningen og betingelserne.

Sådan fungerer det

Henviseren (Workfeed-brugeren, der henviser Workfeed til en anden lignende virksomhed) har adgang til deres unikke henvisningslink i indstillingsafsnittet (indstillinger - opgradering) af skrivebordsappen. Her kan henviseren klikke på knappen 'henvis en virksomhed' for at kopiere henvisningslinket og dele det direkte via en ønsket app (f.eks. WhatsApp, Facebook, Slack osv.). En anden måde at indsende en henvisning er gennem kontaktformularen.

Belønninger

Henvisningsprogrammet tilbyder en tosidet belønning: en for henviseren og en for den henviste virksomhed.

For det første får den henviste virksomhed de første to måneder af Workfeed Pro helt gratis. For det andet får henviseren 10% rabat på deres Workfeed-abonnement, når den henviste virksomhed begynder at bruge Workfeed.

Betingelser

• Den henviste virksomhed skal købe en Pro-abonnement med mindst 5 medarbejdere.

• Den henviste virksomhed skal forpligte sig til Workfeed i mindst 6 måneder.

• Hvis flere personer henviser den samme virksomhed til Workfeed, og den virksomhed begynder at bruge Workfeed, vil kun den første person, der henviser den virksomhed, modtage belønningen.

• En person kan henvise så mange virksomheder, de ønsker. Efter 10 vellykkede henvisninger får du 100% rabat og dermed gratis adgang til Workfeed.

• For at henvise en anden virksomhed skal en person være en nuværende bruger af Workfeed.

• Den virksomhed, du henviser, kan ikke være en virksomhed, du arbejder for, administrerer eller ejer.

Vi ser frem til at belønne dig for din støtte til Workfeed og for at hjælpe flere virksomheder med at nyde fordelene ved vores platform.